Creation: Free Design

Ontwerp

Bij het maken van een tuinontwerp is de huidige situatie altijd het uitgangspunt. Wel biedt een nieuwe tuin ten opzichte van een bestaande tuin in de regel iets meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld omdat we dan geen rekening hoeven te houden met bestaande erfafscheidingen, bomen, schuurtjes, terrasoverkappingen of eventuele dierenverblijven. Echter, vanuit Hoveniersbedrijf Verboom denken we actief mee bij het vinden van een geweldig tuinidee.

Zodra we een goed beeld hebben van de huidige situatie van uw tuin, met inbegrip van de grootte en de ligging ervan, is onze volgende stap het inventariseren van uw wensen. Vragen die daarbij worden gesteld zijn of u een onderhoudsvriendelijke tuin wenst of juist een tuin waarin u zelf naar hartenlust kan tuinieren.

Wilt u één of meer terrassen of zijn er misschien jonge kinderen die een veilige omgeving en ruimte nodig hebben om te fietsen en te ballen. Ook dit soort details zijn voor ons van belang om rekening mee te houden bij het maken van het ontwerp, evenals uw materialenkeuze. Dit reikt van de bestratingsmaterialen tot de materialen voor afscheidingen, vlonders, terrassen, vijvers, waterpartijen en systemen voor verlichting en beregening. Tevens is nog van belang of u de voorkeur geeft aan een strak en modern ontwerp of juist aan een ontwerp met ronde lijnen.

Binnen de kaders van uw budget zetten we uw wensen om in een aantrekkelijk tuinontwerp dat in handgetekende vorm aan u wordt voorgelegd. We laten het vervolgens geheel vrijblijvend aan u over om ons opdracht te geven voor de uitvoering. Dit kan overigens ook in fases.