Creation: Free Design

Onderhoud

Periodiek onderhoud is nodig om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Omdat wij graag flexibel zijn en een uurtarief hanteren, is het mogelijk door ons geboden tuinonderhoud volledig af te stemmen op uw budget. Onderhoud kan wekelijks, maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks bij Hoveniersbedrijf Verboom worden besteld. Dit kan periodiek voor u worden uitgevoerd of op afroep. In de particuliere sector werken we voornamelijk op basis van een aantrekkelijk uurtarief. In de zakelijke markt werken we met contracten op maat.

Tuin- en terreinonderhoud is in het voorjaar doorgaans intensiever dan in het najaar. Jaarlijks onderhoud kunt u daarentegen zien als de grote beurt voor uw tuin. Hierbij pakken wij voornamelijk het snoeien en bemesten aan. Bij wekelijks onderhoud komt uiteraard het hele pakket aan de orde, van snoeien tot wekelijks blad ruimen, onkruid verwijderen, gras maaien en kantjes steken.

Het voorjaar is de meest intensieve onderhoudsperiode. Dan wordt door ons immers alle beplanting nagelopen en wordt er gesnoeid waar nodig. Borders worden onkruidvrij gemaakt, het gazon wordt gemaaid en geverticuteerd. Er wordt bemest en vaste planten worden nagelopen. Eventueel kunnen grind, tegels en andere harde materialen worden behandeld tegen onkruid en groenaanslag. En dan is het vullen van borders en potten nog buiten beschouwing gelaten, want ook dit kunt u uitstekend aan ons overlaten.

In het najaar zorgen we ervoor dat ook het blad wordt weggehaald, uitgebloeide eenjarige planten worden verwijderd en de bollen zo nodig worden geplant. Het spreekt voor zich dat groenafval milieubewust door ons wordt afgevoerd.

Onderhoud is eigenlijk altijd maatwerk dus nodigen wij u uit uw onderhoudswensen aan ons voor te leggen. Voor de zakelijke markt hanteren we vaste onderhoudscontracten. Deze worden in samenspraak met uw als opdrachtgever op maat gemaakt.